Home / Noutăţi

Noutăţi

August 2011

NEUMANN Sportart furnizează porţile pentru National Arena

Se apropie termenul de finalizare a celei mai moderne arene din Romania. Lucrările la Naţional Arena au intrat în linie dreaptă. Ridicarea celui mai modern stadion  al ţării a ajuns la stadiul montării porţilor.

NEUMANN Sportart, unul dintre principalii furnizori de articole sportive din Romania, a livrat  porţile de fotbal de pe Naţional Arena: “Modelul care s-a ales este produs in Germania de către Sportgeraete 2000 - unul dintre cei mai importanţi producători de porţi de fotbal - şi adus în Romania de către NEUMANN Sportart; este o poartă realizată din aluminiu rezistent 120 x 100 mm, cu întăriri interioare multiple, colţuri sudate si vopsită alb în câmp electrostatic. Modelul este realizat conform DIN-EN 748  şi respectă normele FIFA şi ale Ligii Germane de Fotbal ”,  a declarat reprezentantul NEUMANN Sportart.

[ sus ]
Home | Despre noi | Produse | Servicii | Contact
Copyright © Neumann Sportart 2011. Toate drepturile rezervate
Specificatiile tehnice pot fi modificate fara o instiintare prealabila. Imaginile prezentate pot fi diferite de original. Reproducerea, chiar si partiala, este interzisa fara acordul Neumann Sportart si Sportgeraete 2000.